Dagsarkiv: 23 september, 2024

Laddad

Solen lyser med sin frånvaro för andra dagen i rad. Hösten är utan tvekan här!

Jag känner mig laddad av kraft efter våra semesterveckor vilket känns tryggt och skönt. Vi förbereder oss för ytterligare en vinter här i Arkhyttan. Jag ska prata med mäklaren idag och höra hur hon ser på försäljningssituationen.
Lasse satsar på att vara utflyttad 1 oktober och då flyttar vi upp flyttloppisen till övervåningen, det är nu för kallt ute i gästhuset. Där låter vi vår konst vara kvar inför en ev visning och försäljningstillfälle i framtiden.

Idag ska Mats kontakta sjukvården angående sina sår på benen och försämrad syreupptagning. I mitten av oktober ska han till Uppsala för en hjärtkaterisering och ett besök på hjärtmottagningen i Falun är på gång. Den senaste veckan har han inte alls mått bra.

Jag tar en långpromenad med Maja varje dag. Hon måste lära sig att gå i koppel och socialisera sig med andra hundar och människor. Jag behöver bibehålla och förbättra min fysiska styrka och promenaderna hjälper till.
Igår bakade jag en äppelkaka förutom promenaden, handling och annat praktiskt. Mats tog igen förlorad nattsömn och Lasse kånkade sina saker till släpkärran för vidaretransport till lägenheten i Långshyttan.