Dagsarkiv: 5 oktober, 2024

Far och flyg

Gårdagen började med ett nytt besök hos tandläkaren eftersom Mats sår efter den borttagna tanden inte slutade blöda. Det blev några mer stygn och ”bodstoppsnät”.

När vi kom hem sov Mats några timmar innan vi for till flygfältet för att träffa Ludde och Lasse. Jag tog med mig Maja på en promenad, det var en undebar solig höstdag!

Lasse provflög sitt stora flygplan och Mats gjorde en flygrunda med sitt lilla plan. Maja fick träna sig på socialt umgänge och var mycket misstänksam mot den självgående gräsklipparen!

Jag har hittat ett lugn i att husförsäljningen dröjer, fast jag motarbetat stress har ändå förberedelserna inför vår flytt legat som en underliggande drivkraft. Nu kan jag ta det lugnare och känner en lättnad.
Det som blir en utmaning är att klara ytterligare en socialt isolerad vinterperiod och att våra högre bostadskostnader utan hyresgäst innebär färre besök hos barn och barnbarn. Nästa plan att träffa dem och Ylva Lo blir i jul. Då har Ylva Lo fyllt ett år och lär springa omkring.