Tröst i mörkret

Jag hade hoppats att fönsterputsningen skulle fixas vid flyttstädningen men höstens låga sol gjorde att jag tog tag i putsandet igår. I alla fall 3 av fönstren blev putsade. Fortsättning följer.
Mats blev inlagd och förberedd infor kateteriseringen som ska ske någon gång idag. Därefter måste han ligga stilla i 4-5 timmar innan han skrivs ut, så vi hoppas att det blir gjort nu på morgonen. Tidpunkten är ännu inte bestämd.

Matsedel på sjukhuset.

Det är märkligt tomt i huset när varken Lasse eller Mats finns här. Men också tyst och lugnt, lite skönt under en dag. När syrgasmaskinen är tyst hör jag nya saker, värmepumpen t ex. Men det är för lugnt för att jag ska trivas. Jag blev igår medveten om att jag går in i övervakningsläge när Mats är hemma. Det gör att jag alltid är lite spänd och förklarar min trötthet. Det ska jag sluta med, jag finns här men varken ska eller behöver inte hålla koll hela tiden!

Jag har tidigare lagt ut minnesklipp på sånt som sker i vår oroliga omvärld. Just nu undviker jag detta och jag tänker att jag ska lägga ut positiva klipp i stället, men hittade inget. Men jag hittade detta,

jag är inte ensam!

Förra året började Mats med julförberedelserna i november och tänker göra samma i år. I år kommer jag att hjälpa till!

Morgonrapporten från Mats är positiv, han har sovit sina 8 timmar och är förberedd!