Lördagstankar

image

Mats är på skjutbanan med sina jägarelever. De blir nog där större delen av dagen. Hundarna och jag strosar omkring här hemma.

Vi håller på att göra om i arbetsrummet och gillestugan ska rustas för ”garageförsäljning” i sommar. Vi har en hel del som vi inte behöver och vill sälja vidare. Jag gör lite här och lite där och just nu är det kaos i vissa delar av huset och trädgården. Jag håller på att rensa ur hallonhäcken också, passar på om solen visar sig och när det inte regnar/haglar/snöar och försöker putsa några fönster per helg och….  Jag är glad över att jag för det mesta kan låta bli att stressa upp mig utan låter saker få ta den tid det behöver. Så småningom blir det gjort och blir det inte gjort går inte världen under för det!

Jag trivs så bra i Arkhyttelugnet. Till skillnad från arbetsdagarna, då jag är ute i trafiken och träffar många människor i Borlänge/höghuset med allt vad det innebär, är det så lugnt och tyst här hemma. Kontrasten är slående men jag vill inte vara utan något av det! Åker med glädje till jobbet och njuter av lugna dagar under helgerna.

Den här veckan har jag arrenderat mark och ansökt om att bli medlem i älgjaktlag, så jag räknar med att delta aktivt i höstens älgjakt. Det ska bli spännande!