Blandade känslor, begravning, Åsa är hemma & Elin fyller 30 år

I natt kom Åsa från Göteborg via ett arbetspass i Stockholm till Säter kl 00.21.

Jag har tagit ledigt hela dagen och Åsa och jag åkte till Stora Tuna Kyrka för att tillsammans med över 200 andra ta farväl av Nalle, Björn Sundstedt. Jag träffade honom första gången 1979 och under mina år på Öjegården i Ornäs var han och hans familj närmsta grannar. Mina barns pappa och Nalle växte upp tillsammans och våra barn lekte och växte upp med Sundstedts. En fin begravning och många trådar och tankar och tårar flödade.

Åsa stannar tills i morgon bitti och nu tar vi igen oss innan vi ringer och hurrar för Elin som fyller 30 år idag. Hon blev uppvaktad med tårta och blommor av kollektivet i morse och i kväll kommer hennes pappa och grattar!

Mina tankar och känslor är ”all over the place”, det är fredag, det regnar och livet fortsätter att rulla på. Jag flyter med…

2 tankar kring ”Blandade känslor, begravning, Åsa är hemma & Elin fyller 30 år

  1. Gunilla

    Vi längtar efter dig också! Se till att boka av några sommardagar för oss och Arkhyttan! Lycka till med utställningen och hälsa! Kram!

Kommentarer är stängda.