Nationaldagen

Jag sov så länge att Mats gick upp först och kokade kaffe och det sker inte många gånger per år! På något underligt sätt känner jag mig som uppvaknad efter en längre dvala, livet har känts lite tungt under våren. Nu har det vänt!

Idag åkte vi till Esbjörn i Nyberget och köpte växter och fick en trevlig fika och pratstund. Därefter körde vi till Stora fisklösen och fiskade. Jag tränar på kastspö och kanske går det bra så småningom. Det är fantastiskt rofyllt att fiska. Mats förbereder för en fiskesommar.

image
image

9 arbetsdagar återstår, därefter tar jag 4 veckors semester.

2 tankar kring ”Nationaldagen

  1. Gunilla

    Ja Erik, vi har fantastisk natur omkring oss och det är en rikedom att fiska, jaga och njuta av naturen tillsammans med Mats! Här hittar jag min livskraft och tankar energi för att fungera i vardagen.

  2. Erik

    Ni ser ut att ha det trivsamt. Jag kan riktigt känna doften av skog och vatten när jag ser bilderna.

Kommentarer är stängda.