Tuppen gal

Jag vaknar till en strålande men kylslagen lördagsmorgon. Idag ska vi bjuda grannarna på sushi, äntligen blir det av!

Arbetsveckan har gått fort, mycket ska avverkas innan semestern. Det blir en hel del promenader mellan huvudkontoret och höghuset vilket jag mår bra av. Många möten går att göra via Skype och det går att planera lite klokare så det räcker med en förflyttning om dagen i alla fall. Denna vecka åkte jag buss eftersom det var sista skolveckan och sedan gör bussturen uppehåll till skolstarten. Vi försöker klara oss med en bil och Mats hade en hel bilvecka för att få lite frihet. Bara en arbetsvecka återstår innan jag tar min sommarsemester på 4 veckor!

Jag har inte löst problemet med att en del bilder i bilddagboken lägger sig ner antingen på iPad:en eller i datorn.