dag 11 Om du var vaken…

Det är fridfullt att titta på barn när de sover, det är då när de är så fridfulla som jag kan reflektera och låta tankar och känslor strömma fram alldeles ifred utan yttre inblandning. I morse låg jag länge vaken och tittade på Min älskade Mats som sov fridfullt bredvid mig. Jag är så lycklig över att ha få leva tillsammans med honom och att vi har oss! Fred Åkerströms ”Jag ger dig min morgon” kom till mig….

Gårdagen var fylld av hund/hönslogistik, hönshusbygge, ett antal tvättmaskiner, besök av jägarkompis, diskussioner om hur vi ska använde appen WeHunt och inte minst den fantastiska fotbollsmatchen då Island vann över England!

Nu har jag fått mitt morgonkaffe med tillhörande surfande. Hundarna är rastade och har fått mat. Hönsen är utsläppta och 2 nya ägg hemplockade. Vi får 3 eller 4 ägg om dagen. Asta värper varannan dag. Amalia ruvar och ligger tjurigt ihoptryckt i sitt nya rede. Ytterligare en vecka så kanske vi har kycklingar!

Jag ger mig min morgon, jag ger oss vår dag!

gunilla@arkhyttan.se