Sommaren 2009

Sommaren 2009 öppnade vi sommarbutiken för första gången. Jag tillbringade hela min semester i utställningslokalen i Arkhyttefabriken. Vi hade massor av besökare och satt varje dag och målade. Vi sålde många tavlor, även våra egna, och jag visar här några av tavlorna!

Facebook påminde idag om den sista utställningsdagen det första året. Vi hade en härlig upplevelse fastän slitsam. Vi fortsatte med sommarbutiken ytterligare några år och jag minns det med glädje. Jag mådde så bra av att på heltid få måla och möta människor i den kreativa miljön. Hösten 2009 var det svårt att tycka att arbetet på Trafikverket var meningsfullt, jag ville fortsätta måla på heltid! Nu har det gått några år och vi har gjort paus i målandet eftersom vi ville ägna oss åt annat också. Suget att måla blir allt starkare och jag gör i alla fall några tavlor (eller gitarrer) per år.

image image image image image image image image image image image image image image