Nej, det blev ingen

vilket grått eländigt väder vi har idag. Dagen startade med en åskknall och blixtnedslag åt Faluhållet och sedan flög det in en fågel när jag gick ut på verandan. Som tur är, är Mats duktig på att fånga dem och släppa ut dem i det fria. Har vi otur fångar någon av hundarna dem och äter upp dem.

Hundarna, Mats och jag packade tidigt in oss i bilen och for till Borlänge. Jag presenterade vårt Projektkontor på ett möte innan vi fortsatte till Ludvika och Curts husvagnar. Mats var där igår och tittade på en billig husbil som vi skulle kunna tänka oss. Idag tog vi med oss en fuktmätare eftersom den inte genomgått fuktkontroll och den varnade för fukt runt fönster och dörrar så…

Nej det blev ingen husbil idag.

Jag arbetade henifrån under eftermiddagen och Mats körde till Falun och tittade på en annan husbil som vi inte heller ska ha.

Putte tar över ratten när Mats lämnar bilen!