Sommartid

Sommartidens första dag erbjuder sol och värme! Jag tränar Maja att gå i koppel, det har varit eftersatt och jag har dåligt tålamod. MEN hon måste kunna gå i koppel och röra sig bland folk så jag tänker ge henne en intensivkurs.

Ute på köksverandan stekte solen och vi njöt, Donna håller sig gärna i snön.

Kommande arbetsvecka är kort, jag arbetar hemifrån på torsdag förmiddag innan det blir påskfirande. Det känns stabilare med Mats och jag kommer att ta bilen så att jag kan åka hem snabbt om det behövs. Jag går på en beredskapsvecka som gäller hela påsken men det passar ju bra eftersom vi kommer att vara hemma. Elin och Åsa kommer hit några dagar, vilket vi ser fram emot.

Telias internetuppkoppling slutade fungera igår eftermiddag. Det går att felanmäla via deras webbsida(om man har uppkoppling) och vi fick där besked om att det skulle åtgärdas före den 28 mars. Då gick jag i taket, ska det ta 4 dagar! Det visade sig att det blev fixat på mindre än ett dygn, så nu har jag lugnat mig.