En ovanligt vanlig dag

Jag har alltid haft svårt att vända på dygnet och gårdagen var färgad av vår nattliga vistelse på akuten. Mats hade fått kortison och foten värkte inte längre i vila.

Jag servade Mats som satt i sin ”tron” med foten högt, åkte till apoteket, lagade mat, rastade hundar och höns, sov några omgångar och arbetetade här hemifrån ett antal timmar. Dagen var förutom sömnbristen en vanlig dag utan dramatik och det är ett tillstånd  jag föredrar. Många gånger i livet har jag tänkt att jag aldrig, ALDRIG ska klaga när inget händer/jag har tråkigt.

Idag har vi forkortad arbetsdag och de flesta arbetar hemifrån, så även jag. Skärtorsdag startar påsken och det ska bli skönt att vara ledig. Nätterna fortsätter att vara riktigt kalla men på dagarna arbetar solen långsamt bort all snö. Gräs och husbil tittar fram och lovar nya tider…