Fantastiska vänner och bra dagar

Gårdagen blev bättre allt eftersom. På eftermiddagen kom våra vänner Anna och Lasse och erbjöd fantastisk hjälp med hus och trädgård. Lasse har tidigare lagat bilen och bytt till sommardäck. Vännen Klasse erbjöd sig att köra till tippen med gamla soffor och hjälpa till att laga gräsklipparen! Deras vänskap och stöd är ovärderlig!

Läkaren Emma ringde och meddelade resultatet av lungröntgen. Det visade sig att propparna i högra lungan inte löst upp sig och vi ska nu prova en annan blodförtunning i tre månader. Det blir dagliga sprutor i stället och det finns hopp om att om propparna löser sig vilket bör göra andningen bättre!

Innan jag somnade kom myndighetspost med besked från försäkringskassan, de har godkänt min sjukskrivning och närståendepenning! Efter detta positiva besked slocknade jag direkt och sov som klubbad till klockan 8! Vilken lättnad!

Vi undersöker hur husbilens växellåda ska lagas. Ny växellåda och verkstadskostnad är c:a 40 000 kr. Alla billigare alternativ ska undersökas!

I morse träffade vi hjärtsköterskan i Avesta. Hon tog prover, visade hur sprutorna skulle tas, lyssnade och svarade på våra funderingar. Under resan fram och tillbaka såg vi 2 rådjur och 3 älgar förutom hur alla lövträd slår ut. En underbar och varm majdag och för första gången hade Maja inte haft sönder något medan vi var borta!