Flitiga

En favoritbild i repris!

det är fantastiskt att dag efter dag mötas av soliga sommardagar.  Mats nyvunna morgonpigghet och energi finns kvar men kraften finns inte eftersom lungan inte fungerar. Vi håller tummarna för att den vattendrivande medicinen snabbt ska verka. Han får dricka max 1,5 liter vätska per dag.

Trots det fick vi massor gjort igår. Innan lunch var garageplanen städad, sista veden staplad, ett träd nedsågat, skräp lämnat på tippen och maten handlad. På eftermiddagen gjorde vi om vår uteplats med trätrallarna så att det blev stabilt. När vi amatörer ska göra saker får vi ibland göra om och göra rätt. Vi försöker att färdigställa innan vi börjar på något nytt, det är inte vår bästa sida…

Mats gör nu allt som ska göras vad gäller vatten, eftersom jag ska undvika vatten på händerna (jag är flitig användare av handsprit!), allt från att hänga tvätten till att skura toaletten och torka diskbänken.