Tidigare morgnar

Jag är helt tillbaka i vardagsrutinerna igen, jag hade glömt att jag vaknar vid samma tid även på helgerna. Idag klev jag upp i gryningen kl 5.20.

Den här veckan har jag arbetat ikapp under 2 dagar här hemifrån. Jag är ruskigt effektiv när jag kan sätta igång arbetet i morgonrock och med kaffekopp kl 7. Just nu är det målarbeten för 2 ledningsgrupper, chefsstöd för en av cheferna och förberedelser för Projektkontor, resursadministration och hantering inför den nya organisationen den 1 oktober.

Jag kunde sluta lite tidigare så vi hann ut och titta på våra sista älgpass, det kommer att bli bra. Fredagskvällar är veckans favorittillfälle och Mats fixade god mat och en ny god drink med Procecco och Aperol, Aperol spritz. Synd bara att jag är så trött att jag inte orkar vara uppe och njuta så länge.

Nåväl, idag lyser solen och lördagar är mina fria dagar, då har jag inga måsten utan gör det som faller mig in och tankar så mycket energi som möjligt. Söndagar innebär röjning och förberedelser för kommande arbetsvecka.

Livet känns behagligt och

allt är som det ska!