Dagsform

Dagarna rinner iväg och det är som det ska, det är det jag behöver – Att bara vara och ta dagen som den kommer. Jag vet att kraften kommer tillbaka med tiden, jag ska ”bara” vänta…

Idag vill vi åka och lyssna på Monica och Nilles kör i Dala Husby kyrka. Vi avvaktar dagsformen innan vi bestämmer oss definitivt.  Imorgon är det jakt på älgkalv som vi också vill delta i.

Mats klåda fortsätter, vi tror att det är en medicin som orsakar det. Hans läkare Emma är tillbaka efter semester på måndag, vi ska diskutera detta med henne. Psoriasen på mina fingrar varierar från dag till dag men just nu går det åt rätt håll. Jag besväras också av artros i höfter och fingrar, besvären kommer i sjok. Det tycks som att vi just nu överöses med alla besvär och bägaren med tålamod rinner lätt över.

Det passar mig dåligt att vara i ett tillstånd där jag vill få tiden att gå och vänta på bättre tider. Jag tar mig tid för reiki och meditation och det är tur att vi har varandra och hundarna. Dagarna bjuder även på kortare glädjestunder och skratt!