Tröstlöst?

Det är bra att ha livserfarenhet med sig när livssituationen är tröstlös. Vi har väntat på att Mats ska bli piggare men när det ena besväret gått över står nästa på tur. Lukt och smaksinnet börjar nu återkomma, gikten är under kontroll,  just nu är andningen rätt bra men klådan har tagit över hans liv. Han sover bara ett par timmar åt gången, ibland bara en halvtimme innan klådan väcker honom. Sömnlöshet och magproblem gör att hans dagar blandas ihop med nätterna och rutiner och mathållning ställs på ända. Det är rätt kaotiskt och tröstlöst…

Som tur är har vi varit med förr och vet att det finns vägar ut ur tröstlösheten. På tisdag ska Mats till Uppsala på undersökning och därefter väntar vi på besked och behandling. Just nu vet de inte om det är hans hjärta eller hans lungor som är grundorsaken till hans problem och kan därför inte behandla honom på bästa sätt.

Julen närmar sig och vi ser fram emot och längtar efter att Elin, Åsa, Joel och Johanna som kommer och firar den med oss.

Därefter blir dagarna längre och ljusare och rätt som det är kan vi fara iväg med husbilen på kortare eller längre turer!