Tredje advent

Humöret svänger snabbt och vi påverkar varandra. Vissa dagar är vi rätt eländiga och tillåter oss vara det. Jag tycker att det är viktigt att inte trycka undan känslorna, istället plockar jag fram dem, sätter ord på och tillåter dem. Eftersom både Mats och jag i grunden är positiva livsnjutare brukar vi vända det negativa till det positiva rätt snabbt. Mats är bra på att stanna i nuet och låta bli framtidstankar. Jag far gärna iväg i positiva framtidsbilder.

Tredje advent innebär massor av skidåkning och skidskytte på Vinterstudion, en hundpromenad för min del och besked om skjuts till Uppsala i morgon. Avesta lasarett har lovat att fixa intyg mm under dagen.

Julen närmar sig med stormsteg och vi kommer att må bra av att omges av våra barn och deras positiva inverkan ett tag!