Förberedelser

Sitter med mitt morgonkaffe och hör Elin och Åsa prata och skratta på övervånngen. Från sovrummet hörs Mats snarkningar. Hundarna har fått mat och sin morgonrastning. Huset andas harmoni…

När Elin kommit igår eftermiddag gjorde vi den stora julhandlingen. Nu är kylskåp och huset välfyllt med allt vi behöver. Mats hämtade Åsa, hon kom en timme försenat till Borlänge i går kväll. Som pricken över i kommer Joel och Johanna ikväll. Ovanstående haiku är från förra året, gran och grandoft har ännu inte infunnit sig men det är nära nu…

Igår tog min sjukskrivning slut. Jag tar ut semester de återstående vardagarna innan pensioneringen den 1 januari. Mina händer är inte återställda och jag har även fått psoriasis på anklarna och armbågarna. När jul och nyår är över får jag se hur det utvecklat sig. Är jag inte bättre måste jag få ytterligare hjälp.