Pussel

jag lägger många pussel, det är lugnande och ger också tid till tankar.

Det fortsätter att snöa men i natt kom det nog bara ett par centimeter. Mats hade igår kväll lite bättre syresättning men i morse var det tillbaka till det för låga värdet igen. Blodtrycket fortsätter att vara för lågt. Vi väntar på morgondagens besked när Akademiska i Uppsala blivit inkopplat. Väldigt mycket av vår tid de senaste åren har varit väntan, vi är vana fast inte nöjda med det. Vi vill ha lugn och ro! Jag längtar efter tomma innehållslösa dagar utan oro eller något inplanerat. Att fundera över Mats tillstånd och att ha en Faluresa inplanerad varje dag är precis vad jag orkar med. Jag funderar på att ställa in spanienresan i mars, jag vill inte lämna Mats och hundarna förrän läget är stabilt.

jag lägger pussel och funderar/reflekterar