Att vänta

Det hade varit bra om det gick att bli en erfaren ”väntare”. Att kunna utnyttja väntetiden till nyttiga, vettiga eller åtminstone roliga göromål. Det kan definitivt inte jag!

Att vänta på så pass livsavgörande besked som vi gör, gör mig rastlös och jag vill bara få tiden att gå. Kraften och lusten att ta till vara nuet, liksom den oftast närvarande känslan av att allt är som det ska, finns inte. Det är det banne mig inte! Det är inte som det ska! Jag väntar rastlöst, börjar håglöst med något som jag inte slutför. Surfar, lägger pussel, tittar på serier…

Vi hoppas verkligen att vi kommer att få något slags besked idag men är beredda på att det kan dröja till sent på dagen.

Jag har träningsvärk efter all snöskottning, igår fick jag skotta i många omgångar.

Mot kvällen klarnade det och temperaturen sjönk. Jag har sovit ovanligt gott och vaknar till minus 19 ute och plus 18 inne. Nu eldar jag för fullt och väntar.

Allt är inte som det ska!