Det tar tid!

Novemberkaktusen har bestämt sig för att blomma ytterligare en gång!

Jag såg fram emot att besöka jobbet igår. Lunchrummet var fyllt och jag träffade många av mina gamla arbetskamrater. Det var jättetrevligt! Jag fixade allt praktiskt inför nästa vecka och åkte därefter till Kupolen.

Av mina arbetskamrater fick jag ett presentkort som avskedspresent. Jag köpte en ny handväska av miljövänligt skinn och som har ett särskilt fack för min iPad. Jag köpte även en ny plånbok som är bärbar och rymmer mobilen. Den ryms även i handväskan när jag vill ha allt med mig. Superbra! Detta hade jag aldrig unnat mig själv utan presentkort. Tack!
Jag körde hemifrån kl 10.30 och kom hem 14.30. Trots att jag inte stressade, åt lunchen i lugn och ro liksom ett lugnt shoppande i kupolen, var jag helt slut när jag kom hem. Natten innan sov jag lite sämre och vaknade lite tidigare men kände bara glädje och förväntan inför dagen. Jag var mycket nöjd med dagen men jättetrött och somnade tidigt. Natten har varit fylld av stressdrömmar och när jag vaknade vid 4-tiden mediterade och reikade jag, men kunde trots det inte somna om.

Det blir mer och mer tydligt hur slutkörd jag var innan sjukskrivning och pensionering. Långsamt, långsamt tar jag igen mig men tror att situationer som Mats ambulansfärd och sjukhusvistelse fördröjer ”läkandet”.  Det kommer att ta tid för oss båda att återhämta oss.

Jag sitter i sängen och funderar och skriver om detta, klockan är 5.22 och jag är sugen på frukost så det är lika bra att kliva upp. Vi får se om jag kan hålla mig vaken och se På spåret ikväll.