Bra och mindre bra dagar

Det är inte bara Mats dagsform som varierar. Vissa dagar är definitivt sämre även för mig. Är lite småförkyld, igår fick jag migrän och kände mig allmänt olustig och önskade att dagen skulle ta slut så jag skulle få en bättre dag. Det positiva är att jag är pensionär och kan anpassa mig och ta dagarna som de kommer och att mina händer och psoriasen blir bättre och bättre.

Mats blodtryck är lite bättre men syresättningen fortsätter vara dålig. Det innebär att att han inte orkar göra särskilt mycket. Det är tur det är mycket skidåkning på TV!

Här tittar Maja på sig själv och Putte på TV:n.

Idag startade dagen bättre även om förkylningen finns kvar i kroppen. Det blåser och är blidväder ute. Jag längtar tills det blir bra promenadförhållanden igen, det är halt och moddigt och inte alls kul. Jag hoppas på sol även idag, igår satt jag ute och njöt i solen en lång stund, det kändes vår!

Jag vet fortfarande inte hur mycket jag kommer att få i pension. Jag håller på att jaga SPV och KPA som inte lyckas kommunicera med varandra. Det är irriterande eftersom jag anmält i rätt tid före pensioneringen och med den inkomstminskning det innebär behöver vi varenda öre jag är berättigad till.