Inställd resa

Jag har funderat fram och tillbaka angående min planerade resa till syster Karin i Spanien i mars. Eftersom Mats hälsa är vacklande och jag fortfarande är instabil har jag bestämt mig för att ställa in resan. Så tråkigt, men det känns som det enda rätta. Jag håller tummarna för att jag reser dit tillsammans med Maggan i höst i stället!

I natt hade Mats återigen problem med blodtrycket som hoppar upp och ner. Vi har skaffat blodtrycksmätare och syrekontroll för att hålla koll på hans värden. Nu steg blodtrycket kraftigt men sjönk efter några timmar, läget är instabilt och vi tar en dag i taget. Mina händer och min psoriasis har under de senaste veckorna blivit så mycket bättre, tills i förrgår. Det har satt fart igen och de flesta fingrarna är nu obrukbara. Suck…

Ute är det plusgrader och snön smälter, den får gärna försvinna helt så att det blir isfria promenadvägar och husbilsväder! Så fort vi kan kommer vi att göra dagsutflykter oavsett hälsoläget. Jag tror att det kommer att göra oss gott!