24/2 söndag eftermiddag

Jag har besökt Mats för andra gången idag. I eftermiddag var han mycket tröttare och ville sova men stördes av att jag var där så det blev ett mycket kort besök. Helt ny personal hade gått på sina skift men lika fantastiska som de tidigare.

De tar prover och testar vad det kan ha varit som orsakade hjärtstoppet. Det är inte virus och de har inte hittat något bakteriellt men han får ändå lite antibiotika för säkerhets skull.

Han har fortfarande problem med kisseriet och de fortsätter undersöka.

Nu frågade han om jag hade pratat med Joel och blev glad när han hörde att han kommer i morgon. Han bad mig också skriva ner allt som hänt och händer för han var nu så trött att han ville prata om det senare… När jag gick frågade han efter sin mobil och padda. Han vill lyssna på musik, jag lovade att ta med det nästa gång.

På hemvägen kom tröttheten smygande, det känns som jag har gått på adrenalin som först nu börjar släppa.