Donna

12 juni

För 1 år sedan dog Donna och för 9 år sedan öppnade vi sommarbutiken för första gången. Både Donna och Bella saknas oss!

Igår ägnade vi oss åt trädgårdsarbete igen och behandlade hundarna mot fästingar. Jag har jobbat för mycket med händerna så de börjar blöda men hoppas mycket på att få hjälp av medicinen.


Jag försökte mig på att göra en fin uppläggning när jag gjorde parisare igår. Det lyckades inte, ägget fastnade i pepparkaksformen…

Idag städar hemtjänsten och vi njuter av ett välstädat hus.

Varken Mats eller jag förstår oss på försäljning, Toyotan är ännu inte såld men varje dag är det någon långväga som säger att de ska ta tåget och komma hit och köpa bilen. Just nu är det en kvinna från Göteborg som kanske kommer i morgon. Vi har ingen brådska att sälja, det är viktigare att vi får betalt vad vi vill ha. Vi får se, det kommer att bli som det ska!