11 augusti

Börjar kännas höst
sommaren tar en paus
Gästrummet står tomt

Det är dags att ta tag i våra planer för hösten. Jag är glad att jag har kvar lite arbetskontakter via mina beredskapsveckor. Min längtan efter att skulptera får vila tills mina händer har blivit ännu bättre. Vi ska försöka hitta en kurs i akvarellmålning vilket vi båda behöver lära oss. Dagliga hundpromenader är ett måste men jag har en latmask som bromsar. Att vara Mats behjälplig och att inte lämna honom ensam har satt bromsar för egna aktiviteter. Nu när Mats inte behöver så mycket hjälp vill jag återta min kreativitet och handlingsförmåga. Just nu verkar den ligga djupt nerbäddad under ett täcke av  något obestämbart ludd.

Men än är sommaren och husbilssäsongen  inte slut. Vi är lite oroliga för att något ytterligare fel ska dyka upp eftersom vi har haft fruktansvärd otur hittills…