Nu åker julen ut!

Åsa bar in lite ved och vi spelade alfapet innan hon tog tåget söderut. Resan hem gick bra om än hon blev försenad pga inställt tåg. Hundarna och vi tycker att det är tomt och tänker ”Nu är glada julen slut, slut, slut”!

Efter gårdagens chock släcktes granen och alla adventsljusstakar, julen åker ut! I övrigt kan vi inte göra mer för att minska elförbrukningen. Hur ska vi hantera dessa kostnader i framtiden? Kan vi överhuvud taget behålla husbilen och göra vår Europaresa/drömresa? Vi funderar vidare på hur vi ska hantera situationen.

Lasse kom hem igår natt men håller sig i karantän några dagar för säkerhets skull.

Gårdagen bjöd på en glad nyhet. Gigi och Hasse har fått en ny familjemedlem, valpen Fina anände! Jag planerar att besöka systrarna i februari, då jag också får träffa henne!

Mats är inne i en sämre period, hans mage är helt ur balans och han har svårt att få i sig mat. Vi avvaktar måndagen och om han inte är bättre får vi söka hjälp. När det ena problemet släppt tar nästa vid. Läget är ganska tröstlöst men han lyckas ändå hålla humöret uppe.

Nu har även skidskyttet satt igång och under helgen har vi fullt upp att följa det och Tour de Ski. Vi har många duktiga idrottare. Igår vann Elvira Öberg i skidskyttet och dagen innan vann Frida Karlsson 2-milen överlägset!