Göteborg

Igår lämnade vi Skåne och körde till Göteborg. I Skåne finns det vägar överallt och det är både vackert och intressant att köra den närmaste vägen enligt vår gps.

Vi står nu i Partille och har bokat in oss till den 2 maj. Vi undviker havet eftersom det blåser kraftigt och kallt och folktäta ställplatser med tanke på hundarna.
Vår planerade resa uppåt längst västkusten skjuter vi på framtiden eftersom vi inte kan vistas utomhus längre stunder. Dessutom har akvarellmuseet stängt fram till 7 maj.
Om Mats pälsar på sig kan han köra rastningsrundor med hundarna men huvudsakligen tillbringar vi tiden inne i husbilen. Efter Göteborg tar vi vägen hemåt genom Dalsland och Värmland. Vi ska försöka ta det lugnt och göra några övernattningsstopp.

På denna ställplats är det lugnt med ett fåtal husbilar/husvagnar utspridda på området.

Vi tränar hundarna intensivt (bättre sent än aldrig) till husbilslivet och gör vissa framsteg men Maja har oturligt nog börjat löpa och är extra orolig.

Idag ska vi besöka Marianne och hennes man som bor i närheten. Hon har PAH och vi träffades på Fåröträffen för ett år sedan.
Åsa har kommit hem från sin resa och ska arbeta några dagar innan vi träffas. Bror Lasse ska komma hit på besök någon av dagarna.

Jag har precis morgonrastat hundarna i frostigt gräs!