Kräftor och vax

Fotbollsdamerna tog sig vidare till semifinal, vi har inte följt de tidigare matcherna men nu kommer vi fortsätta att titta. Tisdag förmiddig är semifinalmatch mot Spanien.

Igår var det delvis soligt på förmiddagen och bara en regnskur under dagen.

Mats renade och smälte bivax, vilket var förvånande enkelt. Vi ska se vad vi ska göra med den, Joel och Johanna ska testa att göra hudsalva bl a.

Jag beställde en tågbiljett till Åsas vernissage i Stockholm den 24 augusti. Eftersom vi inte har hundvakt och är osäkra om Chryslern är fixad tills dess är det enklast om jag åker ensam. Jag ska också träffa systrarna, vilket jag också ser fram emot. Men jag oroar mig lite för de gångsträckor jag behöver klara, jag har inte gått särskilt långt hittills.

Mats fick äntligen äta sina svenska kräftor och njöt i fulla drag. Därefter såg vi en riktigt bra film: ”Fakiren som fastnade i ett skåp.”

Jag hade lite mer ont igår eftermiddag/kväll och det kändes motigt. Jag har sovit fantastiskt gott i natt men när jag klev upp värkte kroppen på fler ställen, ryggen och vänsterfoten bråkade förutom den vanliga höft/lårsmärtan. Det triggar igång min oro så nu har jag lite att jobba med.