Mer syrgas

En läkare från Falu hjärtmottagning ringde och de ska testa att skruva ner lite på medicineringen för att höja hans puls lite. De vill helst inte gå in och ändra på pacemakern.
Mats syrgasapparater har blivit några år och han började kräva högre koncentration av syrgas än de klarade. Igår kom hjälpmedelscentralen hit med nya kraftfullare apparater, både en bärbar och en stationär. De är lite större och låter lite mer. Vi är så lyckliga över att vi får denna hjälp och service, tack gode gud för att vi lever i Sverige!

Vi for till Hedemora och handlade inför Viktor och Elins ankomst och jag gjorde en storröjning i köket efter all honungshantering.
Jag tror inte att det regnade under dagen och emellanåt såg vi solen och lite blå himmel. Hansovädret har dragit förbi och de säger att vattennivåerna nu ska ha nått sin kulmen.

Elin har meddelat att hon och Viktor påbörjat resan hit och sitter på tåget mot Stockholm för byte mot Säter. Vi laddar för semifinal mont Spanien för svenska fotbollsdamerna innan jag ska hämta vid Säters station.

Lasse kom hem från Italien i natt.