Åsas utställning och en lägesrapport

Igår kom det bara några regndroppar mitt på dagen. Framåt kvällen tog Elin och Viktor en promenad och tog bilder på vattenmängderna i Arkhyttan.

Både hunderna och vi njuter av deras närvaro. Mats och Viktor tog en lång biltur ut i skogen och på jaktmarkerna.

Jag var rejält nervös inför magnetröntgen och hade föreställt mig att ligga instängd inne i ett sånt där långt rör som man sett på TV. Det visade sig onödigt eftersom det var ett litet rör som bara täckte magen, huvud och ben var utanför. Det gick snabbt och jag var oerhört lättad när det var över.
Redan på eftermiddagen ringde min VC-läkare, hon har verkligen engagerat sig i mig. Hon kunde meddela att inget tecken på cancer fanns i några av mina organ, vilken lättnad! Däremot har jag en stor sten i högra njuren som orsakat en vätskeansamling och hon skickade direkt en remiss till kirurgen i Falun. På 1177 kunde jag senare se att kirurgen skickat en remiss till röntgen i Falun men de kommer att höra av sig. Jag borde ha ont i ryggen och eftersom jag inte har feber är det inte jätteakut.
Mitt onda i höft och lår finns det ännu inte någon förklaring till. Min artros är ännu inne i ett tidigt stadium.

Så nu är det väntan som gäller igen. Jag hoppas verkligen inte att det påverkar min planerade resa till Åsas vernissage nästa helg.

Här kommer en intervju med henne inför utställningen: