Balans

Jag försöker att hålla balansen mellan att ta del och försöka begripa vad som sker i Sverige och världen och att ha det så bra som möjligt på hemmaplan. Jag är bekymrad över dagsläget och framtiden, det som började med covid har sedan bara fortsatt med krig, upprustning, demokratisk nedrustning och tydlig miljöpåverkan.
På hemmaplan anpassar vi oss så gott det går till vår ålder och våra sjukdomar. Jag håller på att släppa tanken på att vi förlorade sommaren på grund av mina benbesvär och avsaknaden av en handikappbil. Så blev det helt enkelt och nu ”går vi vidare”.

Igår skjutsade vi Ximena till hockeyträning i Hedemora och kände oss som föräldrar igen. Vi gjorde ÖB och köpte både bra och mindre nyttiga saker, bl a fick hundarna nya leksaker. En korv på Lappens hann vi också med innan det var dags för hämtning och skjuts hem igen.

En ny vecka startar och vi börjar med provtagning och träff med fysioterapeuten i eftermiddag. Stresshanteringskursen fortsätter i morgon och på söndag ska vi gå på kurs i konservering och mjölksyrning i bystugan.