Lugn och ro

Den senaste tiden har mitt inre bestått av kaos. Sedan vi beslutade oss för att flytta längtar jag obeskrivligt mycket efter den dagen det är över. När vi landat i ett nytt boende och kan börja skapa vårt nya liv. Jag längtar efter att ha slagit mig till ro och kan plocka fram mina målarpenslar eller baravara-känslan, dag efter dag. Och närhet till Ylva Lo!

Oron och sjukhusbesöken med Mats ben har tagit mycket energi liksom förberedelser inför visning och flytt. En lättnad är naturligtvis att bilaffären är avklarad och stundtals njuter jag otroligt av att uppleva sommaren här i vår trädgård. Men ändå gnager otåligheten över att inte veta när vår flytt ska bli av. Jag vill nu!

Efter midsommar ska vi besluta med mäklaren hur vi går vidare med husförsäljningen. Det ger mig möjlighet att ta lite paus i flyttröjningen.
Nästa vecka kommer Åsa hit och då kommer jag definitivt att kunna njuta av livet!