Dagsarkiv: 24 september, 2024

Drömmar och verklighet

Bullbak till måndagsvällens modellflygsmöte stod på schemat för gårdagen. Mats planerade att åka till mötet och överlämna en bullpåse och honung till Erik och Lena som skänkt oss våra nya sängar.
Det gick inte riktigt som planerat. Bullbaket blev gjort men Mats hade sovit för lite och behövde sova ytterligare någon timme för att orka åka iväg på kvällen. Hans blodblåsa i munnen började att blöda och denna gång tog det över en timme att få stopp på blodet. Därav fanns inte plats för sömn. Hans sår på benen såg i alla fall mycket bättre ut som tur var. Lasse fick åka ensam på mötet och vi tittade på Game of Thrones, jag höll mig knappt vaken. Mats bräcklighet tar på våra krafter!

Jag pratade med vår mäklare som berättade att september varit en dålig månad, många visningar hade blivit inställda och det var stilltje på husmarknaden. I morgon onsdag kommer det nya räntebesked och vi beslutade att avvakta och se om detta inverkar på intresset på husmarknaden innan vi beslutar hur vi går vidare.

Facetimesamtal med Elin och Ylva Lo förgyllde dagen. Jag gick också igenom vår ekonomi som kommer att påverkas när vi inte har någon hyresgäst längre. Det kommer att bli en kärv vinter ur flera synvinklar.
Jag drömmer om att det ska ske ett mirakel, att huset blir sålt eller att vi vinner på lotteri och kan ha råd med dubbelt boende till huset blir sålt. Det är mitt sätt att hantera den frustration som bristen på husspekulanter innebär. Samtidigt förbereder vi oss för att få en dräglig vinter om vi blir kvar här i Arkhyttan.