Dagsarkiv: 9 oktober, 2024

Avslut

Efter en längre period med sämre och sönderhackad nattsömn har jag sovit riktigt bra de senaste nätterna. Det borde ha gjort mig piggare men jag känner mig tröttare, antagligen för att jag slappnar av.

Jag följde med Mats till hjärtläkaren igår och vi fick bekräftat att han hade flera så kallade incidenter mellan den 8 och 14 september, när vi var i Lökaröd. Hans hjärta var stressat och ICD: n gjorde sitt jobb exakt som den skulle men han kände bara av en av dem. Orsaken kan vara att hans syresättning har blivit sämre. Vi ska undersöka med lungavdelningen om han kan höja mängden syrgas ytterligare. Läkaren skrev ut uppgifterna om incidenterna för att Mats ska kunna visa det för hjärtläkarna i Uppsala nästa vecka. Där har de tillgång till journalerna men det kan vara bra att direkt kunna visa dem vad som hänt.

Ute är det regnigt och grått och lamporna behöver vara tända hela dagen. Det känns lite motigt men jag planerar en resa till Malmö i mitten av november för att ha något att se fram emot! Jag fortsätter också att följa lägenhetsmarknaden i Malmö men som tur är är det just nu ont om intressanta alternativ!

I frysen ligger nu 8 kg flytande honung som ska säkerställa vår framtida konsumtion. Vi har också kvar ett 10-tal burkar från förra året. Bivaxet tog Åsa hand om till sin tvålproduktion och nu är vår tid som honungsproducenter definitivt avslutat. Likaså avslutar vi vår tid som jägare. Älgjakten påbörjades igår och vi var glada att slippa frysa i regn och kyla. Våra sista vapen är på gång att säljas och skrotas.