Oskriven dag

Jag har sovit som en stock och vaknade till sommartiden med en häftig ögonmigrän. Den senaste veckan har magen varit ur balans och med det följer migränen. Jag tappar synen, det blixtrar och far omkring oftast på ett öga men ibland, som idag, på dem båda. För det mesta går det över på 30 minuter och jag slipper huvudvärk. Det verkar som att jag får ett par sådana här perioder med återkommande migrän per år och jag förstår inte varför.

Nu har migränen precis gett med sig och sällan känns livet så härligt! Solen lyser upp genom ett tunt molntäcke och fåglarna påminner om vårens ankomst. Naturen har ännu inte hämtat sig efter det senaste snötäcket.

Jag har en helt oskriven dag framför mig – det kan inte vara bättre!

image image image

 

 

 

 

 

 

Anita kom hit igår och vi gjorde en liten konstrunda och tittade in på Visthusboden i Stora Skedvi. Där fick vi smaka på nygräddat Skedvibröd!

En tanke kring ”Oskriven dag

Kommentarer är stängda.