Harmoni

Harmoni är ett tillstånd där jag bara är, jag finns och allting runt mig finns och vi bara är!img_1890

Njuter av att vakna utan klocka och dricka kaffet till Arne/Dilevas hälsningar. Långsamt börjar vardagen dyka upp, veckan som kommer, arbetsuppgifter och nya utmaningar. Ingenting känns tungt eller omöjligt!

Jag kände mig trygg i min roll som passjägare, bekväm och säker med mitt vapen och min utrustning. Veckan har ändå inneburit en del nytt att reflektera och tänka på. De utländska bärplockarna som fanns i skogen, korpen som alltid hälsade vartän jag befann mig, tystnaden och icketystnaden, vargparet som gick genom området, älgkon som kallade på sin försvunna kalv,  älgjaktlagets gemenskap, polishelikopter, glädje, frustration…

Jag är nöjd med min semestervecka  som framför allt skänkt mig harmoni!