26 april morgon, rond och kväll

FElin tog denna fina bild på oss!

Morgon 

10 timmars djup sömn, härligt! Det är fantastiskt skönt att jag de flesta nätter sover  så gott. Mats har hört av sig med ett kort morgonmeddelande.

– 12-6 slumrar nu

Igår hämtade jag ut EN av Mats lungmediciner som inte sjukhuset håller med, det kändes konstigt att lösa ut och gå med 83 000 kr (3 förpackningar) i handväskan. Denna gång gick det snabbt att komma upp i maxbeloppet, han påbörjade precis ett nytt år. Vi är tacksamma för garantibelopp och billig sjukvård. Vi betalar bara 100 kr per dygn för sjukhusvistelsen inklusive mat, transporter och de vanligaste medicinerna.

Nu ringde Mats och var på gott humör. Han hade fått en ny rumskompis. Surfen var slut så vi fick köpa till några MG. Hans iPad och mobil hjälper honom att fördriva tiden.

vi hämtade Maja för två år sedan. Hon hette då Ella, men det var för likt Bella och hon visade sig vara en Maja!

Ute är varmt men lite molnigt, vi får se vad denna dag erbjuder förutom Falunbesöket.

Ronden

Mats stannar på sjukhuset över helgen, hans njurvärden är inte bra. Vi tycker att det är ok eftersom ju längre tid det går utan tillslag, desto tryggare känner sig Mats. Men det är dags att han kommer hem, jag längtar så…

Kväll 

Mats rumskompis hade redan försvunnit. Han fick byta rum idag igen och där är han än så länge ensam. Vi fixade fri surf så att han kan se allt han vill och dygnet runt.

När jag kom hem hade Maja rivit ut och bitit sönder de flesta av våra plastburkar. Nu ska jag betala räkningarna innan jag gör kväll.

Åsa förbereder sig för morgondagens vernissage. Hon skickade en liten film till mig så att jag fick en förhandstitt! Elin med flera reser dit redan idag.