Flygutflykt och tankar om motstånd

Det var strålande väder och vi körde till modellflygsträffen i Norberg. Hundarna fick träna husbilslivet igen och skötte sig jättebra trots att det var mycket folk runt bilen och de var ensamma i den en lång stund.
Det var inte så mycket flygaktivitet som det brukar och det verkar som om denna årliga träff är på utdöende. Mats var i alla fall nöjd och jag trivdes med att göra en utflykt i finvädret.

Vi har köpt ved för kommande vintrar, ytterligare ett lass levereras inom kort. Den ska läggas i en stack för torkning, så vi har att göra.

Utflykten var Mats dagsverke men jag skurade trädgårdsmöbeln när vi kom hem. Sedan grillade jag och njöt av av fågelkvitter, häggdoft och den ljumma kvällen!

Jag är bekymrad över både världsläget och Sveriges framtid. Trots alla problem som vi alla drabbats av, dyr mat, bensin, el, bostadskostnader mm har det förvånat mig att det gjorts förvånansvärt lite motstånd.
Sverigedemokraterna visar sin rätta sida både i EU och Sverige och det blir mer uppenbart hur de hotar vårt demokratiska Sverige. Jag hoppas att fler vaknar upp och inser vad som kan hända om vi inte reagerar och agerar. Här kommer ett intressant utdrag från Aftonbladet, där man jämför med utvecklingen i Ungern och Polen.