Värk och glömska

Hundarna gillar det milda vädret och tillbringar mycket tid utomhus.
Igår blev volvon färdigbesiktigad och nu återstår rengöring och sedan försäljning. I övrigt vet jag inte vart gårdagen tog vägen.
Mats satte på sig syrgasgrimman när vi kom hem från Hedemora men började må dåligt efter ett långt tag och hjärtat började rusa. Det visade sig att han glömt slå på syrgasaggregatet och att hans syrenivå hade sjunkit så att hjärtat reagerade.

Jag har lite ont i mitt ben igen trots att jag, till min stora förvåning, är flitig att göra träningspass nästan varje dag. I natt drömde jag att det börjat växa en äcklig utväxt i benet, så det bekymrar nog mig lite att jag inte blir helt återställd. Jag har också lite problem med lite psoriasisutslag på några fingrar och jag tror att jag är på väg att få tillbaka det i hårbotten. Fortsätter det så här så kanske vi måste höja medicindosen men jag avvktar nästa provtagning för att se om min lever klarar det.

Idag måste jag hämta in mer ved, det ska komma tillbaka en köldknäpp om några dagar. Om jag orkar kastar jag också ut det sista av julen och granen, det är ju ändå tjugondag knut.