väntan och ovisshet

Juli närmar sig sitt slut och vi vet ännu inte när vårt hus blir sålt. Så mycket spelar in, ränteläget är en orsak. De utlovade räntesänkningarna har ännu inte skett.
Vi hoppas att vi slipper men förbereder oss för ytterligare en vinter i Arkhyttan. Lasse har redan nu en lägenhet i Långshyttan och flyttar när han tagit hand om alla sina saker i alla utrymmen! När han flyttade från bondgården tog han hand om det mesta eftersom Anna flyttade till Italien. Mycket har senare flyttats ner dit men en hel del återstår att ta rätt på!

Ovisshet och väntan är alltså rätt dominerande för vår del.

Igår körde vi till tippen, det är alltid lika skönt. Vi fixar med Mats nya rullstol/scooter. Ett fäste för att sätta hundkoppel ska ordnas och en cykelkorg för syrgasgeneratorn ska fixas. Vi har kommit på en bra lösning där bak, en dramatenväska går att fästa och möjliggör transport av matkassar, fiskegrejer eller vad som önskas.

Jag travade lite ved mellan regnskurarna och ska fortsätta idag. Lördagen närmar sig och det är många förberelser inför loppisen. Efter lördagen kommer vi att plocka bort konsten och bara ha flytt-loppis. Ev ordnar vi en konstförsäljning under hösten/vintern. Annars får den flytta med till Skåne. Se www.arkhyttan.se.