Blandade känslor

Det går sisådär med stickningen. Mina stela fingrar, min psoriasisdrabbade tumme och ovana skapar en ojämnt stickad yta. Det får jag acceptera men felläsning i beskrivningen och svårigheter att öka rätt tvingar mig att riva upp hälften och göra om och förhoppningsvis göra rätt!

Igår målade jag gipsskivorna i övre hallen. Jag var också hem till Klasse och Gerd för att se om jag kunde hjälpa Gerd med en webbsida. Det gick inget vidare.

Lasse har renoverat toaletten, den är riktigt läcker!

Har vi tur så har vi en köpare av Volvon, vi får besked i slutet på veckan.
Våra tankar är fokuserade på husförsäljning och flytt och hur vi ska organisera det hela. I morgon träffar vi mäklare nummer två för att få ett andra utlåtande om försäljningspris mm.

Just nu känns det bara som en befrielse att lämna Arkhyttan men känslorna pendlar för oss. Det är sorgligt att denna tid i vårt paradis är över.
Vi har haft fantastiska 20 år här!
Ljugarbänk- och gillestugehäng, släktträffar, fester, hemmakontor, konstspaning, sommarbutik, galleriverksamhet, plats för barn som behöver andningspauser, andrum, lugn, vardagsglädje, frihet, kärlek, hundar, höns, honung, jakt, skördar och odlingar, bygemenskap, grannfester…

Idag ska vi ta vår tredje TBE-spruta.