Snart semester

Idag har jag varit flitig. Hönsmat har hämtats på Stocksbro kvarn, halm hämtade vi hos Kullbacks, bensin i Säter liksom lite inhandlad mat. Efter ett lättare migränanfall klippte jag den övre gräsmattan (Mats överlåter tillfälligt sin favoritsysselsättning till mig!). Seglet har nu satts upp där det ska vara och framsidan är en bra uteplats för oss och hundarna. Övervåningen är dammsugen och bara renbäddning återstår. Jag tar ett glas vin innan jag gör middag och känner mig riktigt nöjd och beredd på en 3-dagars arbetsvecka. Nästa vecka är sista veckan före semestern. Vi har planerat för en kurs och besök på Kruthusgatan i Göteborg den 14-16 juni. Jag vill inte lämna Mats ensam så vi kollar upp om Åsa eller Elin kan vara här de dagarna. Joel fyller 30 och har en inplanerad Islandsresa, så han kan inte. I annat fall avstår jag resan, mina andra arbetskamrater kan resa utan mig.