Morgontankar

Sover gott och drömmer många sköna drömmar. Vaknar tidigt utan väckarklocka och njuter av mitt morgonkaffe med min iPad i lugn och ro. Tid för reflektion!

Mats får nu medicin även mot gikten och mår bra av den och värmen. Han vill hålla högre tempo än jag som lider lite i värmen. Jag märker att sjukskrivningen gjort mig gott men även att jag fortfarande inte är återställd, jag blir fort trött och har dåligt med reserver. Ska försöka acceptera och anpassa mig till det. Mina händer behandlar jag med stark korticon och är begränsad i vad jag bör göra, jag gör mer än jag borde och får ont och ibland tappar jag tålamodet. Donna och Maja gräver sönder gräsmattan, de är troligen skendräktiga och allmänt fjolliga och nervösa, det är också påfrestande för tålamodet!

Ute är det så gudomligt vackert och jag njuter, vilken underbar årstid detta är! Pioner, rosor, blåklint, lupiner, prästkragar, smörblommor – allt blommar.

Idag ska jag städa lite men i övrigt samla krafter inför arbetsveckan.