är det någon som läser vad jag skriver?

Hej,

om du är här och läser vad jag skriver vill jag gärna att du hör av dig.

Jag slutade skriva uppdateringar i facebook eftersom jag inte gillar deras sätt att välja ut vad jag ska läsa eller inte läsa. Jag tycker facebook är ett jättebra sätt att ha kontakt med arbetskamrater, gamla vänner och släktingar som jag inte annars skulle ha kontakt med. Men det är så fruktansvärt mycket ”skval” av ointressanta inlägg, t ex nya profilbilder på en väns vän… upplevelser som vänner vänner har eller att en vän har gillat en för mig obekants väns inlägg.

Mitt behov att skriva och dela med mig av min vardag och mina tankar är stort. Jag gillar det och jag gillar att läsa om vardagliga händelser, en släkting tittar på grodyngel, en gammal vän tar fina promenader i Luleå eller njuter av vitsipporna i Borlänge, Maggans Haikus, Idevallarnas upplevelser och en arbetskamrat har renoverat sitt kök eller ätit en god middag mm mm

Sedan jag övergav facebook inser jag hur viktigt det var med responsen, att få ett gilla eller en kommentar. I bilddagboken är det inte lika enkelt att ge respons,  men det innebär att jag inte har en aning om ifall någon är intresserad och är inne på sidan och läser. Så svara gärna en gång åtminstone. Så att jag vet om jag ska fortsätta med dagboken eller inte. Det känns inte meningsfullt att fortsätta om ingen läser.

Idag bjöd jag Mats på middag! Älgfärslimpa med fetaost och potatisgratäng med fänkål.

Idag bjöd jag Mats på middag! Älgfärslimpa med fetaost och potatisgratäng med fänkål.

Klippte hallonen men då började det snöa!

Klippte hallonen men då började det snöa!

Snart har vi rabarber!

Snart har vi rabarber!

 

11 tankar kring ”är det någon som läser vad jag skriver?

 1. Gunilla

  Tack för svaret Karin, nu vet jag att det är några som läser och då fortsätter jag med bilddagboken!

 2. Gunilla

  Självklart kommer jag fortsätta skriva här, jag vet ju nu att ni är några som läser och vill att jag ska skriva! Jag följer er via Facebook Eva, jag tycker också om att veta hur ni har det och vad som händer nere i Skåne! Kram!

 3. Eva

  Jag läser med glädje och det känns som man då har nära kontakt med släkten fast man kanske inte ses så ofta live, så fortsätt gärna. Kram Gunilla och Mats

 4. Erik

  Jag läser dina inlägg om inte varje dag så iallafall några ggr i veckan, dock skriver jag inte så ofta svar, kanske borde göra det? Den där älgfärslimpan ser riktigt god ut.

Kommentarer är stängda.