Hemma

Allt är som det ska!

15 november

Tiden på Arlanda och tågresan hem gick smidigt. Jag var trött och sov en del på tåget. Mats, hundarna och Joel mötte i Säter och vi satt uppe och pratade en stund. Vid 1:30 la jag mig ( i min egen säng!) med Maja i knävecket.

Joels tåg gick strax efter kl 8, så vi två klev upp och körde till Säter. Mats stannade hemma med hundarna. Han har klarat medicinbytet utan problem och har känt sig lugn tillsammans med Joel. Nu ville han testa att vara ensam hemma en stund men tycker fortfarande att det är läbbigt.

På väg in i garaget började meddelanden hagla in. Maggan hade lämnat Elin vid tunnelbanan, Gigi och Hasse hade tagit emot sin varuleverans, Karin är fortfarande hostig och låg kvar i sängen.

Nu har hundarna och jag fått frukost och intagit soffläge. Mats sover i sin stol och allt är som det ska!