Min dag

Jag blev väckt av Maja strax före klockan 5. De gnager på älgbenen och hennes mage krävde att komma ut så det var bara att stiga upp. Jag försökte få henna att gå och lägga sig igen men hon behövde gå ut ytterligare en gång och då var det kört för mig. Lika bra att stiga upp!

Jag fördriver mycket tid med min iPad. HBO, Netflix och Viasat erbjudr filmer och serier. Jag slukar serier, bättre och sämre…

Det är tur att jag gillar spel, igår plockade jag hem ett där man ska rädda en fågel ur en bur. Vackert och lagom klurigt men som många av spelen stannar det vid att det kostar att fortsätta. Är det bra är det ok, annars avstår jag.

En daglig promenad före lunch och så lite arbete som möjligt med händerna i handskar. Daglig vedförbrukning ska in och tvätthögen minskar efterhand. Jag skulle gärna stickat klart min sjal och målat färdigt en tavla men det får vänta.

Vi planerar livet som 2 pensionärer. Igår beställde vi en mobil till mig, jag kommer att byta telefonnummer när jobbmobilen återlämnats. Varken Mats eller jag orkar göra klart i matkällaren just nu. Jag ska vitkalka och sedan ska hyllor och en trappa monteras upp. Vi avvaktar tills Mats är piggare och mina händer mår bättre.